Våra

Tjänster

Telefoni

Primary Group erbjuder er telefoni via vårt produktområde TeleSwed. Via TeleSwed så kan vi erbjuda er växellösningar och via Welcome kan vi erbjuda er telefonist och telefonpassning.

Tänk att få allt inom telefoni från ett företag till en bra pris!

Med Primary kan Ni känna Er trygga, vi guidar Er till en ”lösning” där kundnyttan är i fokus, inte tekniska specifikationer.
Möjligheter till mobilitet, tillgänglighet och närvaro. Varje dag, året om, på dina villkor!

Videomöte

Hos oss hyr Ni de distansmöteslösningar Ni behöver, till en fast månadskostnad.
Lika enkelt som att köpa en mobiltelefon med fastprisabonnemang.
Primary gör ”distansmötet” tillgängligt för alla företag, oavsett storlek! Genom vår hyrlösning, tar vi fram ett ”paket”, som är lämpligt för just Ert företag.

Distansmöten, Webbmöten, Onlinemöten eller Videomöten?

Möjligheten att mötas på distans har flera namn, vilket ofta skapar frågor och osäkerhet kring vad man skall välja för lösning. Med Primary kan Ni känna Er trygga, vi guidar Er till en ”hyrlösning” där kundnyttan är i fokus, inte tekniska specifikationer.

Primarymeeting har många fördelar, Ni kan arbeta effektivare, både med interna möten, men även med kunder och samarbetspartners (även om dom inte har samma eller någon videolösning). Ni kommer att kapa en betydande del av Era resekostnader. Samtidigt minimerar vi miljöpåverkan, vilket är en skön känsla och en viktig signal till anställda, kunder och samarbetspartners.
Möjligheter till mobilitet, tillgänglighet och närvaro. Varje dag, året om, på dina villkor!

Affärssystem

Hos oss hyr Ni de CRM/Affärssystem-lösningar Ni behöver, till en fast månadskostnad.
Primary gör ”webbaserad CRM” tillgängligt för alla företag, oavsett storlek! Genom hyrlösning, tar vi fram ett ”paket”, som är lämpligt för just Ert företag.

Affärssystem, Ekonomisystem, Säljstöd eller CRM?
Möjligheten att hantera sina affärsprocesser, kundkontakter, projekt och ekonomistyrning i samma lösning!
Med Primary kan Ni känna Er trygga, vi guidar Er till en ”hyrlösning” där kundnyttan är i fokus, inte tekniska specifikationer.

Primary CRM har många fördelar, Ni kan arbeta effektivare, dela information med kollegor, men även med kunder och samarbetspartners (även om dom inte har samma CRM-lösning). Ni kommer troligen att kapa en betydande del av Era IT-kostnader (SAAS).

Samtidigt som Ni minimerar miljöpåverkan, vilket är en skön känsla och en viktig signal till anställda, kunder och samarbetspartners.
Möjligheter till mobilitet, tillgänglighet och närvaro. Varje dag, året om, på dina villkor!

Webbkommunikation

För oss är det webbhotell, hemsidor, Office365 och olika tjänster för webben som innefattar webbkommunikation.

I och med att vi täcker flera stora områden så kan vi ge dig det bästa av det mesta för en bråkdel av kostnaden, hur vi kan göra det. Jo vi låter dig som köper våra tjänster ta lite mer ansvar och lära sig systemet själv. Och vi jobbar bara med öppen källkod!

Vår hosting miljö består av ett lättredigerat system som du lätt kan ha kontroll över och visste du att vår utrustning står i Sverige hos vår leverantör Inleed.

E-handel

Du har en företagsverksamhet och vill sälja produkter på internet men vet inte hur du skall få ut produkterna på webben. Eller det kanske är så att du tycker det är krångligt med alla du måste kontakta gällande betalningssätt, en webbyrå o.s.v.

Via vår färdigbyggda galleria-lösning Goffero så kan du bli säljare direkt och med enkelhet skaffa ett betalningskonto och sedan är du igång. Och du får support om det skulle behövas.