Nyhetsbrev - smidigt & prisvärt!

Enkel, kraftfull och prisvärd e-postmarknadsföring för företag i alla storlekar. Skapa, skicka och spåra dina nyhetsbrev med Inleed Mailer.

Kom igång på några minuter och skicka vackra nyhetsbrev till dina prenumeranter som landar direkt i inkorgen – allt till en fast månadskostnad.

Kraftfull visuell redigerare

Släpp loss kreativiteten med kraftfulla drag-n-drop-funktioner och anpassningsbara mallar..

Enkelt gränssnitt

Skapa och skicka e-postmeddelanden på nolltid med vårt enkla och intuitiva gränssnitt.

Avancerad segmentering

Segmentera prenumeranter till olika listor med anpassade inställningar som följer med kampanjen.

Inbyggt analysverktyg

Följ prestanda och engagemang med inbyggda analysverktyg som ger dig insikter om dina kampanjer.

Schemaläggning

Automatisera dina e-postmeddelanden genom att schemalägga dem för att skickas vid rätt tidpunkt.

Direkt till inkorgen

Aktiv RBL-monitorering och SPF- och DKIM-verifieringar hjälper er nå mottagarens inkorg.

Skapa vackra nyhetsbrev på nolltid

Med vår flexibla drag-and-drop-editor kan du skapa vackra nyhetsbrev som ser bra ut på alla enheter och skärmar. Välj bland ett brett utbud av mallar och anpassa dem efter ditt varumärke.

Enkel hantering av prenumeranter - både stora och små

Importera och hantera prenumeranter på ett enkelt sätt. Skapa och hantera prenumerantlistor, segmentera din publik och skicka riktade kampanjer till olika målgrupper. Dessutom räknas bara prenumeranter en gång, oavsett hur många listor de är med i.

Vi sköter allt det tekniska

Vi säkerställer att allt det tekniska finns på plats – som studshantering, RBL-monitorering, avprenumerantion och mycket mer. Vi gör aktiv, noggran och kontinuerlig övervakning för användare av Inleed Mailer för att säkerställa att du hålls i gott sällskap vilket ger dig en bättre leveransgrad.

Levererat direkt till inkorgen

Vi följer branchens best-practice för att säkerställa att dina nyhetsbrev levereras direkt till inkorgen, och har smart studshantering som dessutom levererar vid ett senare tillfälle om mottagaren inte är tillgänglig.

Pixel-perfekt design - för alla.

Vi har gjort det enkelt att skapa vackra nyhetsbrev som ser bra ut på alla e-postklienter. Vår flexibla drag-and-drop-editor gör det enkelt att presentera ditt innehåll som det är tänkt.

Med användarvänlighet i fokus

Vi fokuserar mycket på användarvänlighet. Vår kundzon är skapad med dina behov i åtanke, erbjuder en tydlig och funktionell design, och gör administrativt arbete enkelt.

Lätt att använda

Vi har byggt vår kundzon att vara så enkel och användarvänlig som möjligt. Det är lika enkelt för nybörjare och vana användare att hitta och hantera funktioner och sina tjänster.

Fylld med funktioner

Enkel hantering av alla dina tjänster, fakturering och inställningar. Automatiska kopplingar för e-faktura, autoförnyelse, notifikationer, schemalagda startdatum – allt ett klick bort.