Våra

Tjänster

Telefoni

Primary Group erbjuder er telefoni via vårt produktområde TeleSwed. Via TeleSwed kan vi erbjuda växellösningar och via Welcome kan vi erbjuda  telefonister och telefonpassning.

Tänk att få allt inom telefoni från ett företag till ett suveränt pris!

Med Primary kan Ni känna Er trygga. Vi guidar Er till en lösning där kundnyttan är i fokus, inte tekniska specifikationer.
Detta ger er mer möjligheter till mobilitet, tillgänglighet och närvaro. Varje dag, året om, på era villkor!

Videomöten

Hos oss hyr Ni de distansmöteslösningar Ni behöver, till en fast månadskostnad.
Lika enkelt som att köpa en mobiltelefon med fastpris abonnemang.
Primary gör distansmötet tillgängligt för alla företag, oavsett storlek! Genom vår hyrlösning, tar vi fram ett paket lämpligt just för Ert företag.

Distansmöten, Webbmöten, Onlinemöten eller Videomöten?

Möjligheten att mötas på distans har flera namn, vilket ofta skapar frågor och osäkerhet kring vad man skall välja för lösning. Med Primary kan Ni känna Er trygga. Vi guidar Er till en hyrlösning där kundnyttan är i fokus, inte de tekniska specifikationerna.

Primarymeeting har många fördelar, Ni kan arbeta effektivare både med interna möten, men även med kunder och samarbetspartners (även om dom inte har samma eller någon videolösning). Ni kommer att kapa en betydande del av Era resekostnader. Samtidigt minimerar vi miljöpåverkan, vilket är en skön känsla och en viktig signal till anställda, kunder och samarbetspartners.
Möjligheter till mobilitet, tillgänglighet och närvaro. Varje dag, året om, på era villkor!

Affärssystem

Hos oss hyr Ni de CRM/Affärssystem-lösningar Ni behöver, till en fast månadskostnad.
Primary gör webbaserad CRM tillgängligt för alla företag, oavsett storlek! Genom hyrlösning, tar vi fram ett paket som är bäst för just Ert företag.

Affärssystem, Ekonomisystem, Säljstöd eller CRM?
Möjligheten att hantera sina affärsprocesser, kundkontakter, projekt och ekonomistyrning i en och samma lösning!
Med Primary kan Ni känna Er trygga. Vi guidar Er till en hyrlösning där kundnyttan är i fokus, inte de tekniska specifikationerna.

Primary CRM har många fördelar, Ni kan arbeta effektivare, dela information med kollegor, men även med kunder och samarbetspartners (även om dom inte har samma CRM-lösning). Ni kommer troligen att kapa en betydande del av Era IT-kostnader (SAAS).

Samtidigt som Ni minimerar miljöpåverkan, vilket är en skön känsla och en viktig signal till anställda, kunder och samarbetspartners.
Möjligheter till mobilitet, tillgänglighet och närvaro. Varje dag, året om, på era villkor!

Webbkommunikation

Webbkommunikation för oss är  webbhotell, skapandet av hemsidor, Office365 och olika tjänster för webben som innefattar webbkommunikation.

I och med att vi täcker flera stora områden så kan vi ge dig det bästa av det mesta för en bråkdel av kostnaden,. Hur kan vi göra det? Jo vi låter dig som köper våra tjänster ta lite mer ansvar och lära er systemet själva för det är enkelt och smidigt. Och vi jobbar bara med öppen källkod!

Vår hosting miljö består av ett lättredigerat system som du lätt kan ha kontroll över. Vår utrustning i Sverige finns hos vår leverantör Inleed.

E-handel

Har du en företagsverksamhet och vill sälja produkter på internet men vet inte riktigt hur du skall få ut produkterna på webben? Eller kanske är det så att du tycker det är krångligt med alla du måste kontakta gällande betalningssätt, en webbyrå o.s.v.

Via vår färdigbyggda galleria-lösning Goffero så kan du bli säljare direkt och enkelt skaffa ett betalningskonto – sedan är du igång. Du har alltid support tillgänglig om det skulle behövas.

KONTAKTA OSS

Postadress
Primary Group AB
Box 20
283 21 Osby

Telefon & E-post
Vxl: 031-704 83 00
Ktj: 031-730 86 32
kundtjanst@hbgonline.se