DirectAdmin

Upptäck kraften i DirectAdmin – den ultimata webbaserade kontrollpanelen för enkel och effektiv serverhantering. Perfekt för både VPS och dedikerade servrar. DirectAdmins kraftfulla verktyg för domänhantering, e-post, databaser och filer kan du snabbt optimera och anpassa din servermiljö. Ta kontrollen med DirectAdmin nu.

Kraftfulla funktioner för smidig serverhantering

DirectAdmin erbjuder en kraftfull och användarvänlig kontrollpanel för smidig serverhantering. Hantera domäner, e-postkonton, filer, databaser och säkerhetsinställningar enkelt. En effektiv lösning för att fokusera på din verksamhet utan tekniskt krångel.

Det här ingår i DirectAdmin

Domänhantering

Lägg till och hantera domäner med lätthet. Skapa subdomäner, ställ in ompekningar och hantera DNS-inställningar smidigt

E-posthantering

Skapa och hantera e-postkonton, vidarebefordringar och autoutsändare. DirectAdmin erbjuder också skydd mot skräppost med SPF och DKIM.

Filhantering

Utforska, ladda upp, redigera och hantera filer direkt via en webbläsare, vilket sparar tid och krångel.

Användarhantering

Administrera användare med olika behörighetsnivåer och ge dem möjlighet att hantera sina egna konton.

Databashantering

Skapa och hantera MySQL-databaser med några enkla steg, vilket ger en stabil grund för webbapplikationer.

Säkerhetsinställningar

Enkel hantering av SSL-certifikat, brandväggar och IP-adressblockering för att säkra din servermiljö.

Statistik och övervakning

Få insikt i serverns prestanda och besöksstatistik för dina webbplatser.

Skalbarhet

Oavsett om du har en VPS eller dedikerad server, anpassa DirectAdmin efter dina växande behov.

Webbserver

Maximera prestanda och flexibilitet med DirectAdmin – kompatibelt med Apache, Nginx, Litespeed m.fl.

Skräddarsy din DirectAdmin med tredjepartslösningar Installera kraftfulla tredjepartslösningar som kompletterar och förbättrar din DirectAdmin.

Installera kraftfulla tredjepartslösningar som kompletterar och förbättrar din DirectAdmin. Med dessa tillägg kan du anpassa din serverhantering och få ännu mer funktionalitet för att möta dina unika behov. 

FAQ

Vanliga frågor & svar

Ja, DirectAdmin är kompatibel med både virtuella privata servrar (VPS) och dedikerade servrar, vilket ger en flexibel och kraftfull lösning för serverhantering.

DirectAdmin är kompatibelt med alla större operativsystem, inklusive CentOS, Debian, Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux och CloudLinux.

Ja, DirectAdmin är utformat för att vara kompatibelt med en mängd ledande webbservrar som Apache, Nginx och Litespeed, för att säkerställa optimal flexibilitet och hög prestanda.

Ja, du kan skapa egna inloggningar för dina slutanvändare, så att de kan hantera sina egna webbplatser och e-postkonton.

Ja, du kan installera DirectAdmin på en befintlig server. Vi rekommenderar dock att du använder en ren installation för att undvika eventuella konflikter.

Vi erbjuder licenser för samtliga typer av DirectAdmin. Personal Plus (2 konton, 20 domäner), Lite (10 konton, 50 domäner) och Standard (Obegränsat). Kontakta oss för mer information.