Om

Primary Group

Primary erbjuder framtidens kommunikationslösningar inom Webb, IT & Telecom

Genom att kombinera modern teknik med Hallberg Group:s övriga tjänster och produkter skapar vi nya möjligheter för våra kunder.
Primary Erbjuder tjänster inom: Webbaserad CRM (affärssystem), Distansmöten (visuell kommunikation), Mobila växlar, Mobil telefoni och Bredband.
Vi är en del av HBG:s affärsidé, som skall erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster som hjälper människor och företag att utvecklas på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt.

I en intensiv värld, där prestationskraven ökar och tillgänglighet är en självklarhet, finns ett behov av smarta hjälpmedel.
Primary har verktygen som ger Er nya möjligheter till mobilitet, närvaro och tillgänglighet för alla.

Kontakta oss redan idag, så bokar vi in ett möte som kan förändra ert sätt
att arbeta på!

Vår Vision & Mission
Primary
, är en del av HBG:s affärsidé, och ser som sin uppgift att bidra till företagens utveckling genom att erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster, till framtidens moderna företagsledare, där kvalitet, långsiktighet, miljö- och socialt ansvar är viktiga hörnstenar.

Primary erbjuder smarta och effektiva lösningar kring mobilitet, dvs. hur vi som människor kan jobba mer mobilt.

Vi har idag ett behov av att kunna nå information, vara tillgängliga, jobba vart vi vill, samtidigt som vi strävar efter mer frihet & flexibilitet i vår tillvaro.

Är det möjligt med teknikens hjälp? Boka ett möte, så visar vi framtidens verktyg!

Välkommen till Primary ”Evolving Communication”

Affärsidé, Hallberg Group skall erbjuda kostnadseffektiva produkter och tjänster som hjälper människor och företag att utvecklas på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt.

Samarbetspartners: